Groepsleraar/ docent VMBO-1 (vervangingsvacature)

Het VSO-VMBO bij Onderwijscentrum Leijpark is voor leerlingen die cognitieve en functionele mogelijkheden hebben om door te stromen naar het Middelbaar Beroeps Onderwijs (MBO). Onderwijs wordt aangeboden op niveau Basis, kader en GL.

Periode               : 2-2-2024 tot einde schooljaar

Omvang              : 0,6 fte

Werkdagen        : woensdag, donderdag, vrijdag

 

Welke collega zoeken wij?

Wij zoeken een groepsleraar die affiniteit heeft met de doelgroep VMBO. Je geeft les aan een Basis/Kader groep uit leerjaar 1. Je verzorgt alle vakken en vervult de rol van mentor voor de groep.

Wat vragen we?

  • een afgeronde Pabo opleiding en affiniteit of ervaring met het VMBO en onze doelgroep;
  • student in het 3e of 4e leerjaar van pabo of 2e graads opleiding;
  • je bent pedagogisch en didactisch bekwaam. Je weet leerlingen te binden en te inspireren;
  • je kunt ontwikkelingsgericht denken en denkt creatief mee in mogelijkheden;
  • je bent vaardig in klassenmanagement en in staat om gedifferentieerd te werken, waarbij je afstemt op de behoeften van de leerlingen;
  • je beschikt over goed ontwikkelde reflectieve en communicatieve vaardigheden;
  • Je bent in staat om zelfstandig, maar ook in teamverband je werk te doen.

Wat bieden we?

Naast de reguliere arbeidsvoorwaarden uit de cao po bieden we meer. Je gaat deel uitmaken van een enthousiast team dat bestaat uit gemotiveerde en betrokken collega’s. Er zijn ruime scholingsfaciliteiten beschikbaar. Waar nodig word je begeleid of gecoacht door ervaren leraren of intern begeleiders. Onderwijscentrum Leijpark biedt je de uitdagende kans om leerlingen met diverse hulpvragen elke dag een stapje verder te helpen.

  • een tijdelijke arbeidsovereenkomst. Eventuele voorzetting van de arbeidsovereenkomst na deze periode is afhankelijk van de formatieve ruimte;
  • salaris en overige arbeidsvoorwaarden conform de CAO-PO (schaal LC, maximaal €5.862,- op fulltime basis);
  • ruime scholingsfaciliteiten beschikbaar zowel in tijd als in vergoeding. Je hebt onbeperkt toegang tot een groot e-learning platform met meer dan 100 cursussen.


Informatie:

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Bianca Vleugel, schoolleider afdeling VMBO. Voor overige vragen kun contact opnemen met Arjen Vredeveld, HRM-adviseur. Beiden zijn bereikbaar via 013-5398850.


Interesse?

Reageren kan door een motivatiebrief en CV te sturen naar werken@ocleijpark.nl. Vermeld in het onderwerp van het mailbericht duidelijk het vacaturenummer 2024-01-VMBO.

Zodra we jouw sollicitatie ontvangen hebben, nemen we contact met je op.