Nieuws

31/01/2019

Stem op de NAH Observatieklas voor de Planetree Awards 2019

Stem op de NAH Observatieklas voor de Planetree Awards 2019

De NAH Observatieklas, een samenwerking van Onderwijscentrum Leijpark, Siza en Libra Revalidatie & Audiologie, is genomineerd voor de Planetree Awards in de categorie Planetree Project Award. Breng ook uw stem uit!

Eén keer per jaar reikt Planetree de Planetree Awards uit voor de meest bijzondere en innovatieve projecten op het gebied van mensgerichte zorg. Dat gebeurt tijdens de jaarlijkse Planetree Conferentie, dit keer op 21 maart 2019 in het NBC in Nieuwegein; de grootste conferentie op het gebied van mensgerichte zorg in Europa. Deze awards zijn bedoeld als stimulans en erkenning voor zorgverleners om (vernieuwende) patiëntgerichte initiatieven in praktijk te brengen.

Alle inzendingen worden beoordeeld op positieve effecten voor cliënten en/of medewerkers, vernieuwing, overdraagbaarheid, actualiteit en toekomstwaarde. Uit de vele inzendingen zijn dit jaar 13 initiatieven genomineerd voor een Planetree Award in de categorie ‘Project’ of ‘Innovatie’. Zowel een externe jury als het publiek kiest hieruit de uiteindelijke winnaars die op de conferentie bekendgemaakt zullen worden.

Stem ook mee!
Doe ook mee en breng nu uw stem uit via het stemformulier!
Stemmen kan tot uiterlijk 21 februari.

Meer informatie over de NAH observatieklas en/of de andere genomineerden?
Kijk op www.planetree.nl/awards-2019