Nieuws

04/09/2018

Terugblik 60-jarig bestaan; Peter van Gool

Terugblik 60-jarig bestaan; Peter van Gool

Terugblik: binnenkort bestaat onze school 60 jaar. Hoe gaat het met oud-leerling Peter van Gool?
Peter zat ruim 20 jaar geleden een aantal jaar op Mytylschool Tilburg, locatie Charlotte Oord. Nu, heeft hij nog steeds niet genoeg van het leren! Na mavo, MBO en HBO deed hij een bachelor bestuurskunde. En hij legt net de laatste hand aan zijn master Religie in de Hedendaagse Samenleving aan de Universiteit van Utrecht.
Dat is nog niet bepaald het enige wat hij doet. Tot afgelopen maart zette hij zich in de gemeenteraad van Tilburg in voor D66, als raadslid en fractievoorzitter. En op dit moment is hij omgevingsmanager voor winkelgebied de Kanaalstraat in de Utrechtse wijk Lombok. Lees meer op www.petervangool.nl

Mooie herinneringen

Mooie herinneringen aan Mytylschool Tilburg zijn: het bijzondere van de school, met een warme sfeer, een prachtige locatie in de bossen, bijzondere voorzieningen als een eigen zwembad en: “het was zo lekker klein vergeleken bij de grote school waar ik vandaan kwam”. Mooi waren ook de landelijke voetbaltoernooien voor leerlingen van Mytylscholen. En natuurlijk de voetballers van Willem II, die een potje rolstoelhockey speelden tegen ons rolstoelhockeyteam. “Lachen natuurlijk als de voetballers er uit vielen.”