Vacature Docent Nederlands (LC, 2e graads)

Docent Nederlands (LC, 2e graads)

Het VSO-VMBO bij Onderwijscentrum Leijpark is voor leerlingen die cognitieve en functionele mogelijkheden hebben om door te stromen naar het Middelbaar Beroeps Onderwijs (MBO).  Onderwijs wordt aangeboden op niveau Basis, kader en GT

Aanvang              : 1-8-2023

Omvang              : 32 uur per week, (ook als je minder wilt werken, kun je reageren)


Welke collega zoeken wij?

Wij zoeken iemand die een goede visie heeft op het vak Nederlands. Vanuit die visie ga je samen met een collega, naast het verzorgen van de lessen Nederlands, het vak ook stevig neerzetten. Je bent verantwoordelijk voor het inhoudelijk vormgeven van het vak, je maakt het vakwerkplan en je bent verantwoordelijk voor het programma van toetsing en afsluiting. Je bent in principe inzetbaar van klas 1 tot en met 5. Jouw lessen ga je voornamelijk geven in de bovenbouw en de examenklassen. Je hebt daarnaast een aansturende rol voor de leraren in de onderbouw. Je neemt deze leraren met jouw enthousiasme mee in je plannen.


Wat vragen we?

  • een afgeronde 2e graads opleiding Nederlands en affiniteit of ervaring met het VMBO en onze doelgroep. Heb je nog geen diploma maar ben je wel vergevorderd in jouw opleiding? Ook dan ben je van harte welkom om te reageren!
  • een aanvullende afgeronde relevante opleiding op Master niveau (Master EN) is een pré, maar geen vereiste. Indien je niet over een Master beschikt verwachten we dat je bereid bent deze te behalen;
  • je bent pedagogisch en didactisch bekwaam. Je weet leerlingen te binden en te inspireren;
  • je kunt ontwikkelingsgericht denken en denkt creatief mee in mogelijkheden;
  • je bent vaardig in klassenmanagement en in staat om gedifferentieerd te werken, waarbij je afstemt op de behoeften van de leerlingen;
  • je beschikt over goed ontwikkelde reflectieve en communicatieve vaardigheden;
  • je bent in staat om zelfstandig, maar ook in teamverband je werk te doen.


Wat bieden we?

Naast de reguliere arbeidsvoorwaarden uit de cao primair onderwijs bieden we meer. Je gaat deel uitmaken van een enthousiast team dat bestaat uit gemotiveerde en betrokken collega’s. Er zijn ruime scholingsfaciliteiten beschikbaar, ook voor het behalen van een Master. Waar nodig word je begeleid of gecoacht door ervaren leraren of intern begeleiders. Onderwijscentrum Leijpark biedt je de uitdagende kans om leerlingen met diverse hulpvragen elke dag een stapje verder te helpen.

  • een tijdelijk dienstverband voor de duur van één jaar. Een vast dienstverband behoort daarna tot de mogelijkheden;
  • salaris en overige arbeidsvoorwaarden conform de cao primair onderwijs (schaal LC, maximaal €5.329,- op fulltime basis).
  • Ruime scholingsfaciliteiten beschikbaar zowel in tijd als in vergoeding. Je hebt onbeperkt toegang tot een groot e-learning platform met meer dan 100 cursussen.

 

Informatie:

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Bianca Vleugel, schoolleider afdeling VMBO. Voor overige vragen kun je contact opnemen met Arjen Vredeveld, HRM-adviseur. Beiden zijn bereikbaar via 013-5398850.

 

Interesse?

Reageren kan door een motivatiebrief en CV te sturen naar werken@ocleijpark.nl. Vermeld in het onderwerp van het mailbericht duidelijk het vacaturenummer 2023-12-NL.

Zodra we jouw sollicitatie ontvangen hebben, nemen we contact met je op.