Vacature Leraar Groep 8 (L11)

In verband met de groei van onze school komen wij graag in contact met enthousiaste kandidaten voor een vacante functie van

Leraar Groep 8 (L11)

Groep                                    : groep 8

Ingangsdatum                     : zo spoedig mogelijk

Benoemingsomvang          : 17 uur per week (0,4250)

Werkdagen                          : maandag, dinsdag

Wat ga je doen? 

Je gaat als leraar aan de slag in een groep 8 die toewerkt naar uitstroom richting het voortgezet (speciaal) onderwijs. De groep bestaat (momenteel) uit 11 leerlingen. De leerlingen hebben motorische, medische, spraak-taal en/of sociaal- emotionele problematieken, maar zijn bovenal fantastische leerlingen die hard en graag willen werken, maar wel ondersteuning nodig hebben.

Deze uitdaging hoef je niet alleen aan te gaan. Samen met het zorgteam (bestaande uit een gedragswetenschapper, intern begeleider en schoolleider) volgen we de ontwikkeling en kijken we samen naar hoe we het beste uit de leerlingen kunnen halen.

Durf jij deze fantastische uitdaging aan?

Welke collega zoeken wij?

 • bovenal een fijne en gemotiveerde collega die zich samen met het team inzet voor iedere individuele leerling;
 • een collega die in gedrag en houding een bijdrage levert aan onze kernwaarden: veerkracht, kansrijk, plezier, respect en samen;
 • je onderschrijft het principe ‘een leven lang leren’.

Wat vragen we?

 • een afgeronde PABO-opleiding en affiniteit of ervaring met het (V)SO en onze doelgroep;
 • een aanvullende afgeronde relevante opleiding op Master niveau (Master EN) is een pré, maar geen vereiste. Indien je niet over een Master beschikt verwachten we dat je bereid bent deze te behalen;
 • je bent pedagogisch en didactisch bekwaam. Je weet leerlingen te binden en te inspireren;
 • je kunt ontwikkelingsgericht denken en denkt creatief mee in mogelijkheden;
 • je bent vaardig in klassenmanagement en in staat om gedifferentieerd te werken, waarbij je afstemt op de behoeften van de leerlingen;
 • je beschikt over goed ontwikkelde reflectieve en communicatieve vaardigheden;
 • Je bent in staat om zelfstandig, maar ook in teamverband je werk te doen.

Wat bieden wij?

Naast de reguliere arbeidsvoorwaarden uit de cao po bieden we meer. Je gaat deel uitmaken van een enthousiast team dat bestaat uit gemotiveerde en betrokken collega’s. Er zijn ruime scholingsfaciliteiten beschikbaar, ook voor het behalen van een Master. Waar nodig word je begeleid of gecoacht door ervaren leraren of intern begeleiders. Onderwijscentrum Leijpark biedt je de uitdagende kans om leerlingen met diverse hulpvragen elke dag een stapje verder te helpen.

 • een tijdelijke benoeming voor de duur van één jaar. Een vast dienstverband behoort daarna tot de mogelijkheden;
 • salaris en overige arbeidsvoorwaarden conform de CAO-PO (schaal L11, maximaal €4434,- op fulltime basis).


Informatie

Gedurende de zomervakantie is de school niet bereikbaar. Voor informatie over de vacature kun je vanaf donderdag 2 september 2021 contact met ons opnemen.

Voor inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Rik Aarden (Schoolleider afdeling SO). Voor overige vragen kun je contact opnemen met Arjen Vredeveld (P&O). Beiden zijn bereikbaar via 013-5398850.

Interesse?

Reageren kan door een motivatiebrief en CV te sturen naar werken@ocleijpark.nl. Vermeld daarbij in de onderwerpregel van het mailbericht het vacaturenummer 2021-32-SO8.