Vacature Logopedist

In verband met de groei van onze school zoeken wij enthousiaste kandidaten voor de functie van

Logopedist

Ingangsdatum                     : zo spoedig mogelijk

Benoemingsomvang          : 20 uur per week (0,5 fte)

Inschaling                             : schaal 9 cao primair onderwijs (maximaal €3902,- op fulltime basis)

 

Wat ga je doen? 

Daar heb je zelf invloed op! De functie van logopedist binnen Onderwijscentrum Leijpark is nieuw. Veel leerlingen van Onderwijscentrum Leijpark worden behandeld door een logopedist vanuit het revalidatiecentrum (Libra Revalidatie & Audiologie) maar er is ook een groep leerlingen die niet onder behandeling staat. Je bent voornamelijk werkzaam met deze groep leerlingen.

Door jouw logopedische begeleiding zorg je ervoor dat onze leerlingen zich optimaal kunnen ontwikkelen op het gebied van communicatieve zelfredzaamheid. Dat vraagt, gezien de doelgroep van Onderwijscentrum Leijpark, in sommige gevallen een grote mate van creativiteit. Niet alle leerlingen kunnen (al) goed praten of communiceren. Je screent deze leerlingen op spraak- en taalstoornissen en voert onderzoeken uit. Je zoekt naar oplossingen om onderwijsbelemmeringen te verminderen. De begeleiding, in groepsverband of individueel, vindt in of buiten de klas plaats.

Naast de dagelijkse werkzaamheden met leerlingen lever je een bijdrage aan het beleid voor spraak-taal ontwikkelingen, communicatieve zelfredzaamheid en slik-eetproblematiek. Je hebt richting schoolleiding en leraren een adviserende rol als het gaat over de toepassing van logopedische methoden en/of communicatietechnieken.

Wat vragen we?

  • een afgeronde HBO-opleiding tot logopedist, aangevuld met relevante scholingen gericht op de leerlingpopulatie van Onderwijscentrum Leijpark;
  • een registratie in het kwaliteitsregister paramedici;
  • je hebt kennis van en ervaring met het aanbieden van woordschatonderwijs;
  • je kunt je mondeling en schriftelijk goed uitdrukken op verschillende niveaus en in verschillende sociale en professionele situaties;
  • je bent een teamspeler, maar ook solistisch werken gaat je goed af;
  • uiteraard heb je ervaring en/of affiniteit met de doelgroep van Onderwijscentrum Leijpark.


Wat bieden wij?

Naast de reguliere arbeidsvoorwaarden uit de cao po bieden we meer. Je gaat deel uitmaken van een enthousiast team dat bestaat uit gemotiveerde en betrokken collega’s. Er zijn ruime scholingsfaciliteiten beschikbaar zowel in tijd als in vergoeding. Daarnaast heb je onbeperkt toegang tot een groot e-learning platform met meer dan 100 cursussen. Onderwijscentrum Leijpark biedt je de uitdagende kans om leerlingen met diverse hulpvragen elke dag een stapje verder te helpen.

  • een tijdelijke benoeming voor de duur van één jaar. Een vast dienstverband behoort daarna tot de mogelijkheden;
  • salaris conform de CAO-PO (schaal 9, maximaal €3902,- op fulltime basis);
  • vakantieverlof (428 uur per jaar op fulltime basis) en overige arbeidsvoorwaarden (6,3% eindejaarsuitkering, 8% vakantie uitkering) conform CAO PO.


Informatie:

Voor inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Moniek Huijbregts (schoolleider SO) of Arjen Vredeveld (HRM-adviseur). Beiden zijn bereikbaar via 013-5398850.

In verband met de meivakantie is de school gesloten van 25 april 2022 tot 9 mei 2022.


Interesse?

Reageren kan door uiterlijk 29 mei 2022 een motivatiebrief en CV te sturen naar werken@ocleijpark.nl. Vermeld daarbij in de onderwerpregel van het mailbericht het vacaturenummer 2022-08-LOGO