Vacature Vakleraar/Docent

Vakleraar/Docent (LC, 2e graads)

Profiel: Mens & Natuur

 

Het VSO-VMBO bij Onderwijscentrum Leijpark is voor leerlingen die cognitieve en functionele mogelijkheden hebben om door te stromen naar het Middelbaar Beroeps Onderwijs (MBO).  Onderwijs wordt aangeboden op niveau Basis, kader en GL.

Aanvang              : zo spoedig mogelijk

Omvang              : 26 uur per week,

Werkdagen           : maandag, dinsdag, donderdag

 

Welke collega zoeken wij?

Wij zoeken iemand die de vakken voor het profiel Mens & Natuur wil gaan neerzetten. Je bent verantwoordelijk voor het inhoudelijk vormgeven van de profielvakken, je maakt het vakwerkplan en je bent verantwoordelijk voor het programma van toetsing en afsluiting. Je bent in principe inzetbaar van klas 1 tot en met 5. Jouw lessen zul je voornamelijk geven in de bovenbouw en de examenklassen. Je hebt daarnaast een aansturende rol voor de leerkrachten in de onderbouw. Je neemt deze leerkrachten met jouw enthousiasme mee in je plannen. Tevens ben je mentor van een van de bovenbouwgroepen in het VMBO en verzorg je AVO lessen die bij het mentoraat horen.

Wat vragen we?

 • een afgeronde 2e graads opleiding passend bij het profiel Mens en Natuur (biologie NASK I en II, techniek en technologie)
 • je bent bereid om ook les te geven in de vakken behorende bij Mens en Maatschappij
 • affiniteit of ervaring met het VMBO en onze doelgroep;
 • een aanvullende afgeronde relevante opleiding op Master niveau (Master EN) is een pré, maar geen vereiste. Indien je niet over een Master beschikt verwachten we dat je bereid bent deze te behalen;
 • je bent pedagogisch en didactisch bekwaam. Je weet leerlingen te binden en te inspireren;
 • je kunt ontwikkelingsgericht denken en denkt creatief mee in mogelijkheden;
 • je bent vaardig in klassenmanagement en in staat om gedifferentieerd te werken, waarbij je afstemt op de behoeften van de leerlingen;
 • je beschikt over goed ontwikkelde reflectieve en communicatieve vaardigheden;
 • Je bent in staat om zelfstandig, maar ook in teamverband je werk te doen.

Wat bieden we?

Naast de reguliere arbeidsvoorwaarden uit de cao po bieden we meer. Je gaat deel uitmaken van een enthousiast team dat bestaat uit gemotiveerde en betrokken collega’s. Er zijn ruime scholingsfaciliteiten beschikbaar, ook voor het behalen van een Master. Waar nodig word je begeleid of gecoacht door ervaren leraren of intern begeleiders. Onderwijscentrum Leijpark biedt je de uitdagende kans om leerlingen met diverse hulpvragen elke dag een stapje verder te helpen.

 • een tijdelijke benoeming voor de duur van één jaar. Een vast dienstverband behoort daarna tot de mogelijkheden;
 • salaris en overige arbeidsvoorwaarden conform de CAO-PO (schaal LC, maximaal €5.329,- op fulltime basis).
 • Ruime scholingsfaciliteiten beschikbaar zowel in tijd als in vergoeding. Je hebt onbeperkt toegang tot een groot e-learning platform met meer dan 100 cursussen.

 

Informatie:

In verband met de zomervakantie zijn wij niet bereikbaar van 25 juli 2022 tot 1 september 2022

Voor inhoudelijke vragen kun je vanaf 1 september 2022 contact opnemen met Bianca Vleugel, schoolleider afdeling VMBO. Voor overige vragen kun contact opnemen met Arjen Vredeveld, HRM-adviseur. Beiden zijn bereikbaar via 013-5398850.

Interesse?

Reageren kan door een motivatiebrief en CV te sturen naar werken@ocleijpark.nl. Vermeld in het onderwerp van het mailbericht duidelijk het vacaturenummer 2022-27-M&N.