Docent Engels (LC, 2e graads, vervangingsvacature)

Het VSO-VMBO bij Onderwijscentrum Leijpark is voor leerlingen die cognitieve en functionele mogelijkheden hebben om door te stromen naar het Middelbaar Beroeps Onderwijs (MBO). Onderwijs wordt aangeboden op niveau basis, kader en gemengd-theoretische leerweg.

Aanvang              : 1-8-2024

Omvang              : 24 uur per week (0,6 fte), 16-18 lesuren

Periode                : 1 augustus 2024 tot medio december 2024

Werkdagen         : maandag, dinsdag, vrijdag

Welke collega zoeken wij?

Ter vervanging van een afwezige collega zoeken wij een docent Engels. Jouw lessen ga je voornamelijk geven in de bovenbouw en de examenklassen. Ervaring met eindexamenvakken is een pré.

Wat vragen we?

  • een afgeronde 2e graads opleiding Engels en affiniteit of ervaring met het VMBO en onze doelgroep. Heb je nog geen diploma maar ben je wel vergevorderd in jouw opleiding? Ook dan ben je van harte welkom om te reageren!
  • je bent pedagogisch en didactisch bekwaam. Je weet leerlingen te binden en te inspireren;
  • je kunt ontwikkelingsgericht denken en denkt creatief mee in mogelijkheden;
  • je bent vaardig in klassenmanagement en in staat om gedifferentieerd te werken, waarbij je afstemt op de behoeften van de leerlingen;
  • je beschikt over goed ontwikkelde reflectieve en communicatieve vaardigheden;
  • Je bent in staat om zelfstandig, maar ook in teamverband je werk te doen.

Wat bieden we?

Naast de reguliere arbeidsvoorwaarden uit de cao primair onderwijs bieden we meer. Je gaat deel uitmaken van een enthousiast team dat bestaat uit gemotiveerde en betrokken collega’s. Er zijn ruime scholingsfaciliteiten beschikbaar, ook voor het behalen van een Master. Waar nodig word je begeleid of gecoacht door ervaren leraren of intern begeleiders. Onderwijscentrum Leijpark biedt je de uitdagende kans om leerlingen met diverse hulpvragen elke dag een stapje verder te helpen.

  • een tijdelijk dienstverband;
  • salaris en overige arbeidsvoorwaarden conform de cao primair onderwijs (schaal LC, maximaal €5.862,- op fulltime basis).

Informatie:

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Bianca Vleugel, schoolleider afdeling VMBO. Voor overige vragen kun je contact opnemen met Arjen Vredeveld, HRM-adviseur. Beiden zijn bereikbaar via 013-5398850.

Interesse?

Reageren kan door voor 14 mei 2024 een motivatiebrief en CV te sturen naar werken@ocleijpark.nl. Vermeld in het onderwerp van het mailbericht duidelijk het vacaturenummer 2024-17-VMBO Engels.

Zodra we jouw sollicitatie ontvangen hebben, nemen we contact met je op.

In verband met de meivakantie is de school van 20 april 2024 tot en met 5 mei 2024 gesloten.