Groepsleraar EMB (LC-functie)

 Groepsleraar EMB (ernstig meervoudige beperking, LC-functie)

Benoemingsomvang          17 tot 40 uur per week (0,4250 tot 1,0 fte)

Werkdagen                          in onderling overleg

Aanvangsdatum                  1 augustus 2024

 

Onderbouwgroep               maandag, donderdag en vrijdag                         (0,65 fte)

Bovenbouwgroep                donderdag en vrijdag      (0,4250 fte)

Afdelingsbreed                    fulltime, parttime is bespreekbaar

 

Combinaties van bovenstaande groepen zijn ook mogelijk.

Wil jij deel uitmaken van een toegewijd team dat zich inzet voor gespecialiseerd onderwijs voor leerlingen met een ernstig meervoudige beperking (EMB)? Wij zoeken een enthousiaste groepsleraar die zich thuis voelt in een omgeving waar met passie wordt gewerkt aan de ontwikkeling van leerlingen met een grote zorgvraag.

De afdeling EMB biedt onderwijs aan circa 77 leerlingen in de leeftijd van 4 -20 jaar, zij zijn dit schooljaar verdeeld over 10 groepen. De afdeling telt ongeveer 40 medewerkers. Bij alle leerlingen is sprake van een grote zorgvraag. Het zijn leerlingen die vanwege een zeer ernstige functionele beperking behoefte hebben aan specialistische ondersteuning bij het leren en ontwikkelen op school. Veel EMB-leerlingen hebben één-op-één hulp nodig om tegemoet te komen aan al hun ontwikkelingsvragen. Leerdoelen stellen voor deze leerlingen zit soms in hele kleine dingen. Het ontwikkelen van zelfredzaamheid is daarbij erg belangrijk. Je voelt je als leraar thuis in een omgeving waar met hart en ziel gewerkt wordt aan gespecialiseerd (voortgezet) onderwijs voor leerlingen met een zeer ernstig meervoudige beperking. Je krijgt energie van de samenwerking met (onderwijs)specialisten, om een goed passend onderwijsaanbod realiseren. Je bent in staat ‘door de handicap heen te kijken’ en ziet het kind met zijn/haar ontwikkelingsmogelijkheden.

Wat vragen we?

  • een afgeronde PABO-opleiding (harde eis) en affiniteit of ervaring met de EMB doelgroep;
  • een aanvullende afgeronde relevante opleiding op Master niveau (Master EN) is een pré, maar geen vereiste. Indien je niet over een Master beschikt verwachten we dat je bereid bent deze op termijn te behalen;
  • je bent pedagogisch en didactisch bekwaam. Je weet leerlingen te binden en te inspireren;
  • je kunt ontwikkelingsgericht denken en denkt creatief mee in mogelijkheden;
  • je bent vaardig in klassenmanagement en in staat om gedifferentieerd te werken, waarbij je afstemt op de behoeften van de leerlingen;
  • je beschikt over goed ontwikkelde reflectieve en communicatieve vaardigheden;
  • Je bent in staat om zelfstandig, maar ook in teamverband je werk te doen.

Wat bieden wij?

Naast de reguliere arbeidsvoorwaarden uit de cao po bieden we meer. Je gaat deel uitmaken van een enthousiast team dat bestaat uit gemotiveerde en betrokken collega’s. Er zijn ruime scholingsfaciliteiten beschikbaar, ook voor het behalen van een Master. Waar nodig word je begeleid of gecoacht door ervaren leraren of intern begeleiders. Onderwijscentrum Leijpark biedt je de uitdagende kans om leerlingen met diverse hulpvragen elke dag een stapje verder te helpen.

  • een tijdelijke dienstverband voor de duur van één jaar met de intentie om deze na een jaar om te zetten in een overeenkomst voor onbepaalde tijd;
  • salaris en overige arbeidsvoorwaarden conform de CAO-PO (schaal LC, maximaal €5.862,- op fulltime basis).
  • Ruime scholingsfaciliteiten beschikbaar zowel in tijd als in vergoeding. Je hebt onbeperkt toegang tot een groot e-learning platform met meer dan 100 cursussen.

Informatie:

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met een van onderstaande personen via 013-5398850.

Maaike van Twist                 Schoolleider afdeling EMB

Arjen Vredeveld                   HRM-adviseur

 

Interesse?

Reageren kan door een motivatiebrief en CV te sturen naar werken@ocleijpark.nl. Vermeld daarbij in de onderwerpregel van het mailbericht het vacaturenummer 2024-13-EMB leraar.

In jouw reactie lezen we graag terug op welke dagen je wilt werken en/of welke groep(en) jouw voorkeur hebben.

In verband met de meivakantie is de school van 20 april 2024 tot en met 5 mei 2024 gesloten. Zodra we jouw reactie hebben ontvangen, nemen we na de meivakantie contact met je op.